Info Kerstpakketten

Zelf samenstellen binnen een thema!
Ben jij op zoek naar een leuk pakket voor je werknemers, collega’s of relaties? Kies hier dan uit de leukste pakketten voor elk budget. Bij ons kun je nl. heel eenvoudig in een bepaald thema een pakket kiezen en vervolgens zelf bepalen wat je hier aan toevoegt. Zo krijg je niet een pakket met iets erin dat je toch niet nodig hebt.

Kies je bijvoorbeeld het Cadeaupakket BBQ?
Dan geven je alvast een leuke inspiratiefoto en vervolgens een aantal artikelen die passen bij dit thema. Kortom, je kunt zelf kiezen maar je hoeft niet uit 100+ artikelen te kiezen. Eenvoudig en overzichtelijk.

Cadeaupakket BBQ
————————————————

Voor elk budget vanaf ongeveer €12,50 is al iets te krijgen. Er zijn een aantal themapakketten gemaakt waarbinnen jezelf bepaald wat je toevoegt en dus ook voor welk budget, want de prijs verandert mee. Vaak bestaat het pakket uit 1 vast item zoals een bucket of tas om alles in te doen. Vervolgens is het aan jou! Geen 100 artikelen, maar leuke spullen die erbij passen.

Is er te weinig voorraad? Of wil je graag iets anders toevoegen? Geen probleem, laat het ons weten op info@kekstyle of via chat.

———————–

 


Korting?
De korting zit reeds verwerkt in een aantal artikelen. Kortom als je bepaalde items toevoegt aan je bestelling, krijg je hier korting op. Dit zie je ook direct. Daarbij wordt alles boven €40,- gratis verzonden. Dus ook jouw hele lading kerstpakketten of relatiegeschenken. Dat is alvast een mooie korting!

Waarom bij Kekstyle?
Omdat het bij ons geen lopende band werk is. We denken graag met je mee over bijvoorbeeld het toevoegen van eigen producten of relatiegeschenken. Maar ook over bijv. een persoonlijke toevoeging in de vorm van een mini-kerstkaartje. Kortom ‘persoonlijk, professioneel en origineel’.

Inspiratie nodig?
Wij hebben alvast een aantal pakketten voor je gemaakt. Natuurlijk kun je hier volledig van afwijken en zelfs slingers of ballonnen toevoegen als je wilt!
Kijk hier voor de pre-made cadeaupakketten

 


We denken graag met je mee. Alvast fijne feestdagen gewenst!

xoxo- Jo & Mo

info@kekstyle.nl

BewarenBewaren