Info Kerstpakketten

Kerstpakketten 2019!
Ben jij op zoek naar een leuk pakket voor je werknemers, collega’s of relaties? Kies hier dan uit de leukste pakketten voor elk budget. Bij ons kun je nl. heel eenvoudig in een bepaald thema een pakket kiezen en vervolgens zelf bepalen wat je hier aan toevoegt. Zo krijg je niet een pakket met iets erin dat je toch niet nodig hebt. Heb je een bepaald budget? Wij kunnen ook leuke opties voor je uitwerken!

Een paar voorbeelden:

Cadeaupakket Cool People

————————————————

Voor elk budget
We kunnen voor elk budget wat leuks organiseren

Er zijn een aantal themapakketten gemaakt waarbinnen jezelf bepaald wat je toevoegt en dus ook voor welk budget, want de prijs verandert mee. Vaak bestaat het pakket uit 1 vast item zoals een bucket of tas om alles in te doen.

Is er te weinig voorraad? Wil je iets anders? Of wil je bijvoorbeeld graag een kletspot toevoegen? Geen probleem, laat het ons weten op info@kekstyle of via chat.


Waarom bij Kekstyle?
Omdat het bij ons geen lopende band werk is, maar wij van elk pakketje iets unieks maken. Het is immers ene blijk van waardering voor je medewerkers, collega’s of relaties. We denken graag met je mee over bijvoorbeeld het toevoegen van eigen producten of relatiegeschenken. Maar ook over een persoonlijke toevoeging in de vorm van een mini-kerstkaartje. Kortom ‘persoonlijk, professioneel en origineel’.

mooiemomentenpot

Dorloti Mooie Momenten Pot

BabbelsInspiratie nodig?
Bovenstaand zijn slechts twee voorbeelden, maar we hebben nog veel meer! Natuurlijk kun je hier volledig van afwijken en zelfs slingers of ballonnen toevoegen als je wilt!
Kijk hier voor de pre-made cadeaupakketten


We denken graag met je mee. Alvast fijne feestdagen gewenst!

xoxo- Jo & Mo

info@kekstyle.nl