Retourneren

Retourneren

We doen onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen en omschrijven. Indien je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het artikel in een periode van veertien dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Kerstpakketten kunnen niet geretourneerd worden. Dit omdat deze pakketten op verzoek van de klant zijn samengesteld en ingepakt zijn en omdat deze producten kunnen bevatten die niet in het reguliere assortiment zitten en speciaal in bulk voor de klant zijn aangeschaft.

Hoe werkt het?

1. Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@kekstyle.nl en geef hierin aan welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen en de reden hiervoor.
2. Print je e-mail uit (of voeg een briefje toe met te retourneren artikelen, ordernummer, naam, adres en eventueel bankrekeningnummer met naam begunstigde) en voeg deze samen met de te retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking. Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en oorspronkelijke verpakking.

3. Adresseer het pakket als volgt:
KEKstyle
o.v.v. Retour
Langewal 19
8401 DE Gorredijk

4. Stuur het geheel binnen de zichttermijn van veertien dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

5. Na ontvangst, maken wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk 30 dagen, na ontvangst van het retour aan je over.

Let op!

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in KEKstyle niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.