kekstyle

Hoe creëer ik een kekke outfit voor 2023?

Geplaatst op

Er zijn veel mogelijkheden om veters te kopen voor je kleding, toegespitst op verschillende situaties. In deze blog nemen we een aantal dingen met je door waarmee jij makkelijk kunt bepalen welke outfit je in welke situatie kunt dragen. Dat maakt het kopen een stuk makkelijker. Lees snel met ons verder, want we hebben een aantal leuke tips voor je!

Netjes gaan

Sieraden zijn erg leuk om bij een zakelijke outfit te kiezen. Ook hier is het belangrijk om niet teveel over de top te gaan. Kies bijvoorbeeld voor ingetogen sieraden die er netjes uitzien. Een dikke, gouden Cubaanse schakelketting is niet per se een goede keuze voor een sollicitatiegesprek.

Lekker los 

Wanneer je een beetje casual gekleed mag gaan en het allemaal wat losser kan, dan is het wel weer leuk om een opvallend outfit te dragen. Bijvoorbeeld aantrekkelijk veters in je schoenen. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde vormen in je kleding terug te laten komen, zodat je garderobe een geheel vormt / een stijl die helemaal toegesneden is op jouw persoonlijkheid. Je kunt natuurlijk ook kleding maken of laten maken, dat is helemaal uniek. 

 

Bonustip: lerenjassen kunnen zowel bij casual als zakelijke kleding. Dus neem zeker eens een kijkje bij bkleder.nl voor de nodige inspiratie.

Gemakkelijke veters

Wanneer je er een hekel aan het om ’s ochtends je schoenen te strikken, dan is het mogelijk om veters in je schoenen te kopen die standaard gestrikt erin zitten. Dan is het eigenlijk meer een soort elastiek waar je eventjes je voet onder zet en dan zitten die schoenen vast. Dit zijn bijzonder makkelijke schoenen en het scheelt je een boel tijd in de ochtend. Het leuke is dat deze ook prima met allerlei schoenen net of meer casual gecombineerd kunnen worden. 

 

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om een gave of kekke stijl voor je outfit te vinden. Lees daarom snel verder in onze blogs. We houden je graag op de hoogte, dus we posten onze teksten met grote regelmaat. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website over kledingtips en outfitdesign.

Contactgegevens

Via info @ kekstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden