Mellipou

 


Het Franse merk Mellipou is ontstaan in 2008 toen ontwerpster Marie Valton zwanger was van haar eerste kind. Voor de babykamer was zij op zoek naar een muziekdoos waarbij haar kindje in slaap kon vallen. Op haar zoektocht vond zij echter niks naar haar zin. Daarop besloot zij een volledig nieuw product te ontwikkelen. Het werd een muziekdoos in de vorm van een wolk en met “Thriller” van Michael Jackson als slaapliedje.

Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende, trendy lijn babyproducten. Als een echte slaapexpert geeft Marie haar visie door trendy muziekdozen en babyaccessoires te creëren die de oren verwennen dankzij een unieke afspeellijst en hiermee zowel ouders als kinderen blij maken.

De producten van Mellipou zijn van uitstekende kwaliteit en worden volledig in Frankrijk geproduceerd. Ze werken bij voorkeur met lokaal, duurzaam materiaal(stoffen, linten, etiketten …) De stoffen zijn allemaal Oeko-Tex-gecertificeerd en alle producten hebben de CE-norm en zijn daarmee veilig voor je baby. Kijk, voel en luister vooral naar de prachtige producten van Mellipou!