Muziekdoosjes

 

Originele collectie muziekdoosjes voor de babykamer!

Bij het inrichten van de babykamer mag een muziekdoosje absoluut niet ontbreken! Want wist je dat je baby al tijdens de zwangerschap in je buik al mee kan luisteren naar de muziek die je draait? Wanneer je zelf muzikaal bent en zingt, of een instrument bespeelt voelt je ongeboren kindje zelfs  de vibratie die dit teweegbrengt. Muziek kan net als voorlezen tijdens de zwangerschap kalmerend en precies op de goede manier stimulerend zijn voor je baby.

Je baby zal heerlijk  in slaap vallen door de kalmerende geluidjes van een muziekdoos. Zo’n 2 maanden na de geboorte herkent je kindje al een slaappatroon/ritueel. Daar is een muziekdoosje een belangrijk onderdeel van. Hou steeds dezelfde volgorde aan bij het slaapritueel, hierdoor gaat je kindje herkennen wanneer het tijd is om te gaan slapen. Een slaappatroon kan zijn: luier verschonen, slaapzak aan, in bed leggen, liedje zingen en muziekje aanzetten. 

De betoverende melodieen van de muziekdoosjes van Mellipou

In onze collectie vind je o.a. de originele muziekdoosjes van het Franse merk Mellipou. Ze zijn uniek in hun ontwerp, worden volledig in Frankrijk geproduceerd van hoogwaardig materiaal en kunnen op 30 graden in de wasmachine. Maar het meest bijzondere aan deze muziekdozen is dat de slaapliedjes hedendaagse popliedjes of populaire filmuziek zijn! Je kunt de doosjes aan de wieg, ledikant,box, of autostoeltje hangen. Trek aan het koord en je baby zal heerlijk in slaap vallen op betoverende melodieen. Een originele decoratie voor de babykamer!

Muziekdoosjes, een origineel kraamcadeau

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, dan is een muziekdoos van Mellipou echt ideaal! Bij Kekstyle vind je een uitgebreid assortiment muziekdozen van Mellipou. Uiteraard pakken we het graag mooi voor je in.

Kekstyle heeft alle muziekdozen die op de website staan op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m zaterdag voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Langewal 19 in Gorredijk! Je bent van harte welkom!

INSTAGRAM