Speelgoed

Ben je op zoek naar  lieve knuffels , schattige poppen of bijzonder en duurzaam houten speelgoed? Dan ben je bij Kekstyle aan het juiste adres!

Kekstyle heeft een uitgebreide, unieke collectie, vol met mooie stapelblokken knuffels, knuffeldoekjes, poppen, bijzonder houten speelgoed en veel meer items, zoals de te schattige muizenfamilie van Maileg.

Mooie, bijzondere merken knuffels en speelgoed

In ons assortiment vind je items terug van gerenommeerde merken. Allemaal van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan prachtige knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse, de hippe Gordi poppen en de muisjes en bijbehorende accessoires van Maileg.

Behalve diverse knuffels heeft  natuurlijk ook nog talloze andere speelgoedartikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prachtige raceauto’s van Playforever, bijzonder mooie houten blokken en stapelfiguren van JaBaDaBaDo, gave trekdieren Djeco en Little Dutch, het prachtige houten speelgoed van Janod en diverse poppenaccessoires.

Ook heeft Kekstyle schattig babyspeelgoed van oa Bambam, Grech&Co. en Pelliani.

Kom langs of bestel online!

Bestel je maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur in de webshop dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog naar je toe via Postnl. Alle items worden stuk voor stuk smaakvol verpakt, je betaalt daar niks extra’s voor!

Uiteraard kun je het speelgoed en de knuffels ook gewoon in onze winkel bekijken. Kom langs in onze winkel op de Langewal 19 in Gorredijk voor advies op maat. Je kan de producten bovendien aanraken en bekijken!

Wist je dat Gorredijk nog veel meer leuke winkels heeft! Plan je bezoek aan onze winkel bijvoorbeeld in combinatie met een dagje shoppen op Rinsma Modeplein. Wij zitten vlak om de hoek aan, zeggen wij zelf, het mooiste stukje Gorredijk, pal aan het water.

INSTAGRAM